Wie zijn wij?

Startpagina

Wat is nieuw?

Onze producten

Verwante sites

Contactinfo

Firma Hilster

Alles is te maken

Introductie

Firma Hilster is begonnen in april 2004 en heeft veel uiteenlopende werkzaamheden verricht. In de eerste jaren zijn er veel projecten uitgevoerd via de website van PROFERTA.
Deze werkzaamheden varieerde van elektra werkzaamheden, loodgieterswerkzaamheden,timmerwerkzaamheden etc.
Ook tegelzetten/schilderen/dakbedekken en tuinprojecten zitten
Daarbij.
Inmiddels werken we samen met diverse collega’s die gespecialiseerd zijn in o.a. Meubelmakerij, tuinaanleg,beton veredeling, renovatie en totaalverbouwingen.
Door goede contacten met onze leveranciers kunnen we de benodigde materialen scherp inkopen, waar de klant weer van profiteert.
Ook zijn we regelmatig op diverse beurzen te vinden omdat we stands bouwen voor Dekker Hardhout, o.a. Leverancier van Elefant hardhoutproducten.
We werken ook voor AFN Products die het perfecte middel Ashford Formula levert voor het impregneren van betonvloeren.
Met AFN Products hebben we al vele betonvloeren zowel in Nederland als in Belgïe,Luxemburg en Spanje behandeld met Ashford Formula voor een zeer duurzaam resultaat.
Hoveniers bedrijf Groene Handjes belt ons ook regelmatig om de tuin verlichting en hardhouten schuttingen te maken.
Onze voorlaatste grote klus was het ombouwen van een reddingsboot afkomstig van een cruise schip tot een “grachtengordel”sloep , geheel opgebouwd met teak houten op maat gemaakte delen( zie foto op de startpagina).
In 2008 zijn we begonnen om een appartement te verbouwen vanaf de kale casco tot volledig luxueus ingerichte woning, met vloerverwarming,badkamer,wc,keukenwand met Miele inbouwapparatuur en kookeiland, verlaagd plafond met op afstand bedienbare verlichting, kastenwand etc.
Voor 2009 staan weer interessante projecten op stapel zoals het opbouwen van een stand op de speelgoedbeurs in Nürenberg,
diverse tuinprojecten en verbouwingen.
Ook werken we aan een tuin meubel project voor de webshop van hoveniersbedrijf Groene Handjes.Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond omtrent de algehele inrichting van Tom’s skateshop in de Damstraat 36 te A’dam die HdeB Meubeldesign heeft gerealiseerd en waar ik ook mijn steentje heb bijgedragen.

Buiksloterdijk 417 1034ZA Amsterdam Email: info@fa-hilster.nl
WebMaster:Tom Hilster