Wie zijn wij?

Startpagina

Wat is nieuw?

Onze producten

Verwante sites

Contactinfo

Firma Hilster

Alles is te maken

Nieuwsbrief

Naast onze reguliere werkzaamheden verkopen we ook zeer duurzame bankirai plantenbakken en schuttingen met evt. poortdeur. Met hoveniers bedrijf Groene Handjes ontwerpen we vaak verrassende oplossingen voor de tuin met gebruik van duurzame hardhout producten. Ook ontwerpen en maken we stands voor diverse bedrijven.
Tijdens de World of Concrete in Las Vegas hebben we samen met AFN Products contacten gelegd voor het introduceren in Nederland van synthetische vezels voor betonconstructies.
Forta Ferro , het Amerikaanse bedrijf dat de vezels produceert,
heeft ons overtuigd dat voor o.a. de prefab betonsector het betonijzer achterhaald is ! Een paar kilo vezels per M3 betonis voldoende.
Er zijn in Amerika voorbeelden ten overvloed, we hebben tijdens de beurs in Las Vegas o.a. uitleg gehad van de bekendste beton ingenieur van Amerika , Mr. Holland.
Zelf heb ik ook een tafelmodel van beton gemaakt met de afmetingen 60cm X 100cm en 3cm dik, op de hoeken ondersteund door 4 hardhouten poten. Door de beton heb ik een handje vol met de synthetische vezels gemengd. Als proef ben ik in het midden van de tafel gaan staan en heb toen hard staan te stampen en vervolgens hoge sprongen op gemaakt, en er gebeurde helemaal niets! Ook ben ik er met mijn bestelwagen overheen gereden, de tafel werd alleen vies !
Aan de Herengracht 237 hebben we , na klachten over rioollucht, de vloer van het gastenverblijf aan de begane grond gesloopt waarna we tot de ontdekking kwamen dat er een breuk zat in een gemetselde rioleringsbuis van 80 cm doorsnede van ongeveer 400 jaar geleden.We hebben de Firma Barthen uit Leiden opdracht gegeven om de breuk te herstellen waarna we er een nieuwe betonvloer op een houten balken constructie met vloerverwarming in hebben gelegd. De gehele ruimte is opnieuw gerestaureerd met “gedateerd” uitziende lambrisering en kastenwand. Ook het plafond en wanden zijn opnieuw gestucadoord.
Begin 2009 zijn we in de werkplaats van HdeB in de Helicopterstraat 11 te Amsterdam bezig geweest met het bouwen van een stand voor de speelgoedbeurs in Nürnberg, Duitsland waar we ook naar toe zijn geweest om hem op te bouwen.
In de loop van 2009 heb ik mijn collega van HdeB Meubeldesign geholpen met het maken en plaatsen van een gehele winkelinrichting van surf en wintersportwinkel “van Bellen” in Willemstad.
Ook heb ik diverse klussen gedaan waar mijn elektra kennis goed van pas kwam.
Bij broodjeszaak “’t Kuyltje” in de Gasthuismolensteeg te A’dam heb ik een nieuwe 3-fase verdeelkast geïnstalleerd voor o.a. een nieuwe oven en om de boel wat te moderniseren
Momenteel ben ik voor de firma Spaargaren bezig om aan de Prof. Baafincklaan te Amstelveen in het nieuwe onderkomen van InHolland diverse scheidingssysteemwanden te plaatsen.
Het gebouw wat eerst voor Maxxium (importeur van sterke dranken) was wordt nu verbouwd als schoolgebouw. Aan de Herengracht 237 heb ik samen met Loodgietersbedrijf Aquaplus een compleet zinken dak gerenoveerd I.v.m. Lekkage. In Almere -muziekwijk in het zorgcentrum “Opmaat” heb ik voor de firma ASG-groep BV voor de tandartsenpraktijk aldaar, alle loodgieterswerkzaamheden verricht voor het aansluiten van de tandartsstoelen . Ook heb ik daar diverse werkzaamheden gedaan op het gebied van airco-installaties. Voor de firma Goorhuis Installaties heb ik in de St. Ludwinaschool aan het Linneaushof elektravoorzieningen gemaakt voor een achttal WTW-units (warmte terugwin)

Buiksloterdijk 417 1034ZA Amsterdam Email: info@fa-hilster.nl
WebMaster:Tom Hilster